shipping icon

pickup icon

Welkom bij Sportopia VZW

Drink er eentje op onze gezondheid en onze vereniging krijgt een duwtje in de rug dankzij jullie steun!

Van 5 november 2021 tot 5 januari 2022 organiseren we deze online wijnverkoop, waar jullie heerlijke wijnen kunnen kopen. Een geschenk, wijn voor op de feesttafel of ben je gewoon wijnliefhebber? Alles kan! De opbrengst investeren we graag in nieuw en innovatief sportmateriaal voor onze verschillende activiteiten. Speciaal voor jullie selecteerden we een schuimwijn, twee witte wijnen en drie rode wijnen aan verschillende prijzen.

Keuzestress? Geen zorgen, er zijn ook samengestelde pakketten in aanbieding. Je kan kiezen of je de wijnen zelf ophaalt of gewoon makkelijk aan huis laat leveren.
Aarzel zeker niet om onze wijnen aan te prijzen bij familie en vrienden en help mee onze vereniging verder uit te bouwen.

De wijnselectie kan je hieronder terugvinden. Smakelijk en alvast bedankt!

LET OP: De prijzen zijn per doos, btw INCL.

Metro 2

Wie zijn we?

Sinds 2008 organiseert Sportopia vzw, in samenwerking met de gemeente Beersel, sportweken tijdens de schoolvakanties. Dit zowel in de paasperiode, zomervakantie en de herfstvakantie. Tijdens deze sportweken komen de meest uiteenlopende sporten aan bod, aangepast aan de leeftijd, met enthousiaste en gediplomeerde trainers. Naast onze sportstages hebben we een breed aanbod van activiteiten voor verschillende leeftijden. We overlopen ze graag voor jullie, misschien is er wel eentje bij die jou aanspreekt!

Metro 2

Bewegingsschool

Voor de allerkleinsten organiseren we op dinsdag tussen 16u en 16u45 een “bewegingsschool”. Deze activiteit biedt 2,5 tot 6-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Metro 2

Omnischool

Onze “omnischool” op dinsdag biedt 7- tot 10-jarige kinderen een gevarieerd naschools-bewegingsprogramma aan. Na school je lekker actief uitleven in sport. Wat is leuker? Tijdens uitdagende bewegingsmomenten komen verschillende sporten aan bod. We bieden een combinatie aan van klassieke en nieuwe sporten, gaande van balsporten, atletiek, dans tot new games en nerfgeweren. Ook hier ligt de nadruk op de plezierbeleving in sport. Via deze weg willen we kinderen ook hun talenten leren ontdekken, deze initiaties kunnen ervoor zorgen dat kinderen de smaak te pakken krijgen en zo makkelijker de stap kunnen zetten naar een sportclub.

Metro 2

Iedereen beweegt 

Gezellig sporten met heel je gezin? Bij Sportopia vzw kan het! Op zondag organiseren we een uurtje sport voor zowel mama’s als hun kinderen. Jullie sporten op hetzelfde uur en dezelfde locatie! De mama’s gaan een uurtje aan de slag in een Full Body Workout: Op leuke en opzwepende muziek bewegen, verschillende spiergroepen trainen en uitdagende opdrachten uitvoeren. Bij de volwassenen is iedereen welkom, ook zonder kinderen. Voor kinderen van 3 tot 6 jaar voorzien we intussen een bewegingsschool. Klimmen, klauteren, spelend leren en ontdekken, de motorische ontwikkeling van je kind staat centraal.

Metro 2

Body Fit Outdoor

Op woensdag en donderdag is er ook een Full Body Workout, enkel voor de dames! Een uur lang verschillende spiergroepen trainen en uitdagende opdrachten uitvoeren op een stevig ritme en dit allemaal buiten. (Bij regenweer worden de lessen binnen gegeven)

Metro 2

Leren zwemmen 

Bij ons kan je ook terecht voor individuele zwemlessen (1 op 1). Op het tempo van het kind gaan we aan de slag om te leren zwemmen. Met een gestructureerde opbouw werken we naar een volwaardige techniek!

Comment recuperer vos vins?
On vous donne le choix entre 2 options :

Je kan je wijn zelf ophalen te Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Elke werkdag tussen 10u en 16u. Deze service is gratis.

Je kan de wijn thuis laten leveren per koerier. Tarief: €10 voor zendingen tot 25kg, €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg, €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg (ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

Hoe betalen?

Betalen gebeurt tijdens het uitchecken. Dit kan via Visa, Mastercard of Bancontact. LET OP: Klanten met een BTW nummer, gelieve dit in te vullen VOOR het uitchecken.