shipping icon

pickup icon

Wijnverkoop VZW De Poel

Welkom bij de jaarlijkse wijnverkoop van De Poel! Als welzijnsgerichte onderneming bieden wij een plek waar volwassenen met een beperking van alles beleven, zorgeloos wonen en samen werken.

Gevestigd in het prachtige Pajottenland en de Zennevallei, temidden van de groene gordel ten zuidwesten van Brussel, zijn wij een door het VAPH erkende zorgaanbieder.


Dit jaar zijn we verheugd om een geheel nieuwe presentatie te introduceren, dankzij de samenwerking met wijngroothandel Le Wine (Bottleweb). Met trots presenteren wij niet alleen onze vernieuwde wijnactie, maar ook ons geheel nieuwe logo van De Poel.

Deze vernieuwing symboliseert onze groei en voortdurende inzet om een positieve impact te hebben op het leven van mensen met een beperking.

Dit jaar gaat de opbrengst van onze wijnverkoop naar de ballonvaartdroom van onze gasten in Huis Sint-Katherina-Lombeek en de renovatiewerken voor het project Draaiboomken.

De wijnen werden zorgvuldig geselecteerd door Freddy Steens, vader van één van onze gasten, en tevens wijnaankoper gedurende 15 jaar bij Colruyt.

Bestellen kan tot en met 12 oktober. Afhalingen en leveringen gebeuren in de week van 23 oktober. Meer info over de levermethodes kan u hieronder vinden.

Levermethodes

  • Afhalen
    Indien u ervoor kiest om uw bestelling af te halen, bent u van harte welkom in de week van 23 oktober (van maandag tot en met vrijdag) tussen 9.00 en 16.00 uur bij Bottlestock (Bergensesteenweg 830 in Sint-Pieters-Leeuw). Eenmalig is ook op zaterdag 28 oktober afhaling mogelijk.
  • Leveren
    Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bestelling thuis te leveren. De verzendtarieven zijn als volgt: €10 voor zendingen tot 25 kg, €20 voor zendingen tussen 25 en 50 kg, en €30 voor zendingen zwaarder dan 50 kg. Ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

De selectie

Masseria Pacioli - negroamaro
Masseria Pacioli - negroamaro

Masseria Pacioli - negroamaro

€9,45
De wijnen van Puglia zijn enorm populair. Gewoonweg omdat ze heel lekker en goed gemaakt zijn! Negroamaro is heerlijke fruitige druif uit deze regio. Verrassende neus met heerlijke aroma's van rood en rijp fruit. Multi-inzetbaar en vooral een heerlijke begeleider van pasta's met tomatensausen. De zon in je glas!
Famille Perrin Côtes du Rhône Villages
Famille Perrin Côtes du Rhône Villages

Famille Perrin Côtes du Rhône Villages

€12,40
Dé Côtes-du-Rhône bij uitstek: een mooie diepe, intense rode kleur met paarse accenten.
De neus is delicaat, met tonen van vers, sappig fruit, subtiel versterkt door een vleugje peper. In de mond kent deze heerlijke Perrin aroma's van kersen en zwarte bessen, soepele, zijdeachtige tannines en een uitstekende balans.
Een wijn om altijd bij de hand te hebben!
VIÑAS ARGENTINAS Malbec
VIÑAS ARGENTINAS Malbec

VIÑAS ARGENTINAS Malbec

€8,75
Ah Argentinië! Een lekkere tango op de tonen van ananas, rijpe citroenen en honing. Een mooi uitgebalanceerde, jeugdige wijn. Lichte body met een fruitig, kruidig mondgevoel. Dit Zuid-Amerikaanse wijntje past goed bij wit vlees, risotto met zeevruchten en witte vis.
Section
Drop element here