shipping icon

pickup icon

Vini Zabù est l'âme sicilienne du groupe Fantini, le plus grand caviste d'Italie.

Vini Zabù is geboren in het hart van Sicilië, in een klein dorpje genaamd Sambuca di Sicilia, een natuurgebied met een uitstekend terroir voor de productie van wijnen van hoge kwaliteit.
Sambuca di Sicilia staat op een heuvel in de Belice Vallei. Weelderige vegetatie omringt de stad, die gehuld is in mythen en legenden. De stad werd oorspronkelijk Sambuca Zabuth genoemd naar haar stichter, de Arabische emir "Al Zabuth de Charmante", die een grote impuls heeft gegeven om de landbouw nieuw leven in te blazen.

Het ongerepte gebied van Sambuca di Sicilia is een land rijk aan oude wijngaarden met eeuwenoude tradities. Een land met een heldere hemel, vrij van fabrieken en andere vervuilende activiteiten. Het meer van Arancio met zijn kristalheldere water, het perfecte microklimaat, warm overdag, koel 's nachts. Dit zijn de ideale omstandigheden voor een unieke vorm van wijnbouw. Onze druiven zijn in de loop der jaren in de bodem gesmolten en hebben daar een unieke natuurlijke habitat gevonden: de ervaring en de passie van de boeren die 365 dagen per jaar in de wijngaarden wonen en ze met dezelfde zorg behandelen als een pasgeboren baby. Zodra de druiven klaar zijn om geoogst te worden, staat een fantastisch team van ervaren wijnmakers klaar om de uniciteit van een enkele druif in een fles te verzegelen. Dit is waar onze Vini Zabù vandaan komt.

Wantyouclub, en collaboration avec Vini Zabù, a sélectionné pour vous une gamme de vins provenant des caves de Zabù en Sicile et de Vini Fantini dans le sud de l'Italie, allant des vins frais et fruités de printemps et d'été aux vins complexes et puissants que l'on peut attendre de ces régions.
Avec chaque achat, vous soutenez l'équipe et offrez à Intermarché - Wanty-Gobert un parrainage substantiel !
We wensen u veel degustatieplezier toe! Salute!

Sélection de vins du Wantyouclub

Calalenta Rosé
Calalenta Rosé

Calalenta Rosé

€8,95

Afin d'obtenir les saveurs et les arômes les plus fins, nous avons décidé, après une sélection minutieuse, d'utiliser des raisins Merlot qui poussent au pied de la chaîne de montagnes Maiella dans les Abruzzes, qui, avec ses presque 3 000 mètres d'altitude, caractérise la structure aromatique et l'élégance de cet excellent vin.

Ce rosé "à la provençale" a une couleur rose rosé très pâle. Le nez présente des arômes frais et nets de fraise, de pastèque fraîchement coupée et de pétales de rose avec des notes minérales en bouche. Le vin présente une acidité rafraîchissante en harmonie avec le fruit, une bouche séduisante et une bonne longueur.

Comment recuperer vos vins?
On vous donne le choix entre 2 options :

Vous pouvez retirer votre commande tous les jours ouvrables de 9 h à 16 h chez Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Leeuw-Saint-Pierre.

Vous choisissez de retirer votre commande chez Want you Bike Tournai ou Binche, où votre commande sera mise à disposition chaque vendredi.

Want You Bike Tournai Quai des Vicinaux, 24 7500 Tournai

 Want You Bike Binche : Route de Charleroi, 195 7134 Binche

Je kan de wijn thuis laten leveren per koerier. Tarief: €10 voor zendingen tot 25kg, €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg, €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg (ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

Partenaires