shipping icon

pickup icon

Bottleweb - Njam | De chalet

Met meer dan 35 jaar ervaring, biedt Le Wine een ruime keuze aan wereldwijde, regionale topmerken aan op onze Belgische markt. Als bemiddelaar tussen producent, invoerder en eindconsument streeft Le Wine naar de juiste positionering, de beste zichtbaarheid en de eerlijkste verdeling. Le Wine’s doel is om te informeren en inspireren om nieuwsgierigheid op te wekken zodat iedereen zijn eigen mening kan vormen.

Njam! en Le Wine slaan opnieuw de handen in elkaar. Heerlijke gerechten vragen om minstens even heerlijke wijnen. Dus trekken Dominique Persoone, Roger van Damme en Peppe Giacomazza enkele lekkere Italiaanse wijntjes open om te serveren bij al het lekkers in het gloednieuwe seizoen van De Chalet.

Dit jaar kiezen de drie chefs voor wijnen van Vini Fantini. Dit bedrijf bestaat uit achttien jonge, getalenteerde wijnbouwers met internationale ervaring die elke dag hun uiterste best doen om wijnen van topklasse te produceren in zeven Zuid- en Centraal-Italiaanse streken: Abruzzo, Toscane, Campanië, Basilicata, Puglia, Sardinië en Sicilië.
De groep Fantini haalde al heel wat prijzen binnen. Zo werd de Farnese Group in 2016, 2017 en 2019 tot 'beste Italiaanse producent' gekroond door een van de belangrijkste Italiaanse wijngidsen, 'Annuario dei Migliori Vini Italiani' van Luca Maroni. Ook in de beroemde Duitse wijnwedstrijd Mundus Vini ging de groep in 2017 en 2020 met diezelfde eer lopen, en de Belgische wijnauteur Alain Bloeykens noemde hen 'Wijnmaker van het Jaar 2021'. Fantini kreeg ook de Frankfurt International Trophy voor 'Best Italian Producer 2021'. Een bedrijf dat garant staan voor topwijnen dus.

Hieronder kan je de wijnen bestellen die gebruikt werden bij de gerechten in De Chalet. Klik op de naam van de wijn voor meer info. Prijzen zijn per doos van 6 flessen, inclusief BTW.

Onderaan deze pagina kan je de betalingsopties en leveringsmogelijkheden terugvinden.

Liquid error (sections/pf-3f90334d line 132): product form must be given a product

Fantini Collection Rosso

€0,00
Meer informatie
Liquid error (sections/pf-3f90334d line 150): product form must be given a product
Liquid error (sections/pf-3f90334d line 159): product form must be given a product

In De Zomerkeuken maakten de zes njam!-chefs heerlijke, zomerse gerechtjes klaar. Niet alleen brachten ze de zomer tot in je bord, maar combineerden ze deze gerechtjes ook met 6 heerlijke wijnen uit de Torres Discovery Box van Le Wine. Le Wine zet een exclusieve selectie van 6 wijnen van Familia Torres in de kijker. Sinds het prille begin in 1870, combineert deze familie vernieuwing en respect voor het milieu om kwaliteitsvolle wijn en brandy te maken. Familia Torres is al meer dan drie eeuwen lang geworteld in de Penedès bij Barcelona. Het bedrijf heeft van oudsher domeinen en wijngaarden in de Penedès, Conca de Barberà, Priorat en Costers del Segre. Familia Torres is ook aanwezig in Chili, Californië en andere vermaarde Spaanse regio’s, met bijzondere wijnen en wijngaarden. Nergens ter wereld vind je een wijnmerk dat meer wordt bewonderd! Ontdek enkele van de mooiste terroirs van de Penedès en andere grote, Spaanse klassiekers in deze exclusieve selectie van 6 wijnen van Familia Torres. Speciaal voor u samengesteld onze “Torres Discovery Box”. Bestel hier de box!

Liquid error (sections/pf-3f90334d line 168): product form must be given a product

Hoe leveren?

Je kan de wijn thuis laten leveren per koerier. Tarief: €10 voor zendingen tot 25kg, €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg, €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg (ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

Zelf ophalen?

Je kan je wijn zelf ophalen te Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Halle). Elke werkdag tussen 10u en 16u. Deze service is gratis

Hoe betalen?

Betalen gebeurt tijdens het uitchecken. Dit kan via Visa, Mastercard of Bancontact. LET OP: Klanten met een BTW nummer, gelieve dit in te vullen VOOR het uitchecken. 

Vragen?

hello@bottleweb.be