shipping icon

pickup icon

Geconfronteerd en geïnspireerd door één van ons, wandelden wij onlangs voor Think Pink de 20 km van Brussel. Wij willen deze organisatie en alle dames dan ook graag een hart onder de riem steken. Voor alle moedige vrouwen die dagelijks tegen de ziekte moeten vechten, Voor porties vechtlust, Voor een gezonde toekomst, Voor liefde en geluk, Voor onze vriendin. Laat je deze zomer verleiden door roos, steun ons in de strijd en geniet van ons assortiment roséwijnen. Alvast een dikke merci vanwege ons wandelteam.

RAMITO | Bobal Rosado BIO
RAMITO | Bobal Rosado BIO

RAMITO | Bobal Rosado BIO

€12,00

Hola! Vanuit het Spaanse Valencia recht je glas in!
Licht granaatroze kleur in een mooie fles. Delicaat rood en zwart fruit, bloemige aroma's van roos en vanille. Sappige en hartige droge rosé met een verfrissende zuurgraad.
Perfect bij pasta, rijst, lichte kazen, wit vlees en salades. Heerlijk!

BUNDELKORTING (verrekend bij de checkout)
€1 korting per fles bij aankoop van minimaal 3 flessen
€2 korting per fles bij aankoop van minimaal 6 flessen

View Details
Think Pink Trio
Think Pink Trio

Think Pink Trio

Think Pink, Drink Pink!  

Geniet van deze drie heerlijke rosé wijnen, en steun onze prachtige actie!

Ramito Rosado
Mateus Sparkling Rose
Spier Signature Rosé

€30,00

Hoe leveren?

Je kan de wijn thuis laten leveren per koerier. Tarief: €10 voor zendingen tot 25kg, €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg, €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg (ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

Zelf ophalen?

Je kan je wijn zelf ophalen te Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Halle). Elke werkdag tussen 10u en 16u. Deze service is gratis

Hoe betalen?

Betalen gebeurt tijdens het uitchecken. Dit kan via Visa, Mastercard of Bancontact. LET OP: Klanten met een BTW nummer, gelieve dit in te vullen VOOR het uitchecken. 

Vragen?

hello@bottleweb.be