Welkom op onze vernieuwe VinoRock webshop!

Koop hier je favoriete wijn en steun onze geweldige projecten!
Let op: de prijzen van de wijnen zijn per doos.

Autonoom wonen

Autonoom Wonen creëert niet alleen praktische en materiële mogelijkheden voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die de instelling verlaten en geen beroep kunnen doen op een eigen netwerk. Dit doen wij door hen moreel en maatschappelijk te ondersteunen bij hun integratie in de maatschappij. Onze trajecten verlopen gefaseerd waarbij we de begeleiding systematisch afbouwen en onszelf als begeleider overbodig proberen maken. Autonomie, zelfredzaamheid, eigen kracht en volwaardig burgerschap zijn de pijlers waarop onze werking is gebaseerd.  

Kinderboerderij levenslust

De kinderboerderij Levenslust is in het geheel van het MFC Levenslust VZW een onderdeel van het dagbestedingsproject ‘Joert’. Onze boerderij is gelegen in een oase van rust en groen binnen een domein van vijftien hectare aan de rand van Brussel. De kinderen/ jongeren leren er op een gemoedelijke en speelse manier omgaan met ‘het leven op en rond de boerderij’. Belangrijk is dat dit alles gebeurt op eigen tempo en naar eigen kunnen en gaandeweg leren ze samen met ons een deel van dit boerderijgebeuren op zich te nemen. De zorg voor de dieren is een groot onderdeel van de taken maar even belangrijk is in relatie te gaan met deze dieren. Snoezelen, knuffelen, aaien, kijken naar en heel belangrijk, hun angsten overwinnen voor de dieren, groot en klein. Deze dieren zijn de hoofdrolspelers binnen die boerderij ervaring. We leren hen hoe je het best met ze kunt omgaan, de lichaamstaal van een dier te lezen. Hoe je jezelf gedraagt en ook wel belangrijk, vinden de dieren dit alles wel leuk. Daarnaast ontdekken de kinderen/jongeren ook de cyclus van de seizoenen. Het zaaien en oogsten in de groentetuin en op het veld en het verwerken ervan. In de boomgaard van bloesem tot appel of peer om sap van te persen of ander lekkers mee te maken. Kortom, de kinderen/jongeren worden er constant geprikkeld en uitgedaagd. Het is een fijne ‘rustplek’ waar ze op ontdekking gaan of juist leren dat niet alles perfect moet zijn. Even weg uit de dagelijkse stress en het schoolse gebeuren in het groen en bij de dieren in de geborgen omgeving van de kinderboerderij.

Bubbels
Cava Mas Roc VinoRock!
Cava Mas Roc VinoRock!

Cava Mas Roc VinoRock!

€60,00

Spanje 

Cava Mas Roc typeert zich door zijn intense aroma’s en ultieme elegantie. Hij bestaat uit 40% Macabeo, 40% XarelŸlo en 20% Parellada, uit de hoger gelegen wijngaarden van Penedès en heeft 27 maanden gerijpt in kelders.

Een uitbundige cava met zowel frisse, fruitige als complexe en subtiele aroma’s. De fijne zuren en pareling geven een uitgebalanceerd karakter aan dit stijlvolle aperitief. Past ook bij salades of pastaschotels.

Mateus Sparkling Rosé Brut
Mateus Sparkling Rosé Brut

Mateus Sparkling Rosé Brut

€60,00
Vanaf de eerste slok is er geen twijfel mogelijk dat dit een uitstekende mousserende wijn is. Natuurlijk fris, precies wat je nodig hebt om leuke momenten met vrienden, familie en collega's nog meer op te fleuren.
Mateus Sparkling Brut Rosé heeft een mooie, bleekroze kleur, met lichte zalmtinten. De overvloedige bubbels zijn uiterst fijn. Deze heldere Portugese schuimwijn kent florale nuances en aangename aroma's van appels, peren en frambozen en subtiele tonen van geroosterd brood.
Fris, levendig, lekker.
Gran Cuvée White | Fantini Vini
Gran Cuvée White | Fantini Vini

Gran Cuvée White | Fantini Vini

€72,00

Fantini Vini is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm toonaangevend wijnhuis. Deze Zuid-Italianen zijn reeds 3x uitgeroepen tot beste wijnproducent van Italië (2016, 2017 en 2019) en diverse wijnen hebben internationale medailles en erkenning ontvangen.Met deze Gran Cuvée leveren ze een schitterende en verrassende bubbel af:

Briljante kleur van een zeer licht stro. Complex met een breed scala aan aroma's, variërend van groene citrusvruchten tot florale hints, allemaal versterkt door fijne en persistente belletjes. In de mond is de wijn elegant, mineraal, sappig, fris en zéér goed in balans.

De aperitief bij uitstek, maar ook uitstekend bij de hele maaltijd, vooral bij visgerechten.

VinoRock Triple Box Bubbels!
VinoRock Triple Box Bubbels!
VinoRock Triple Box Bubbels!
VinoRock Triple Box Bubbels!
VinoRock Triple Box Bubbels!
VinoRock Triple Box Bubbels!

VinoRock Triple Box Bubbels!

€35,00
-Cava Mas Roc

-Fantini Gran Cuvée White

-Mateus Sparkling Rosé Brut
Witte Wijn
Viña Real Blanco Barrel Fermented
Viña Real Blanco Barrel Fermented

Viña Real Blanco Barrel Fermented

€45,00
Sinds 1920 creëert Viña Real in Elciego de elegantste rioja-wijnen. De witte variant toont een complexe neus van rijp steenfruit en appel met een kruidige toets van de rijping in houten vaten. Een fijn mondgevoel completeert de perfecte balans van deze ultieme expressie van witte rioja.
Perfect bij oudere kazen, een tajine van kip en rozijntjes, of pasta vongole met een stukje gegrilde kabeljauw. Knappe Rioja!
Vesevo Beneventano Falanghina IGT
Vesevo Beneventano Falanghina IGT

Vesevo Beneventano Falanghina IGT

€60,00

Campania, Italië

Net ten zuiden van de werelberoemde stad Napels liggen de wijngaarden van Vesevo, aan de voet van de beruchte vulkaan Vesusius. Rondom de vulkaan is de grond enorm vruchtbaar en dus ideaal voor druiventeelt.

Falanghina is een typische druif van Italiaanse bodem die hier volledig tot zijn recht komt, in elke slok proef je Italië op haar best.

Vesevo Beneventano Falanghina Bianco is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een zachte, frisse doch fruitige wijn, met een eigenwijs karakter. Een spetterende aroma van citrus, rijpe peren en voorjaarsbloesems komt je tegemoet.

Een perfecte combinatie met jonge kazen of een voorgerecht met witte vis.

Pouilly Fumé | Vignobles Berthier VinoRock!
Pouilly Fumé | Vignobles Berthier VinoRock!

Pouilly Fumé | Vignobles Berthier VinoRock!

€120,00

In het begin van de jaren 80 van de vorige eeuw creëerde Jean Marie het Domaine des Clairneaux in de appellatie Sancerre. In 1998 groeide het landgoed met de verwerving van het Domaine de Montbenoit in de Coteaux du Giennois. Na een wereldreis is de huidige generatie teruggekeerd naar hun habitat. Clément, die als keldermeester in de Verenigde Staten werkte, is nu verantwoordelijk voor het maken en verkopen van wijn op het landgoed. Florian, die zijn ervaring opdeed in Bourgogne en Nieuw-Zeeland, heeft nu de leiding over het werk in de wijngaarden. Sinds 2015 hebben we onze activiteit ontwikkeld ten noorden van de appellatie Coteaux du Giennois, in het dorp Beaulieu sur Loire.

En momenteel werken ze samen met getalenteerde wijnbouwers om hun knowhow te ontwikkelen in appellaties van Centre-Loire die nieuw voor hen zijn, zoals Pouilly-Fumé en Menetou-Salon.

En momenteel werken we samen met getalenteerde wijnbouwers om onze knowhow te ontwikkelen in appellations van Centre-Loire die nieuw voor ons zijn, zoals Pouilly-Fumé en Menetou-Salon.Au début des années 80 du siècle passé, Jean Marie crée le Domaine des Clairneaux dans l‘appellation Sancerre.En 1998, le domaine s’agrandit avec l’acquisition du Domaine de Montbenoit dans les Coteaux du Giennois. Après avoir parcouru le monde, la génération actuelle est revenue sur les terres de la famille. Clément, qui a travaillé comme maître de chais aux Etats-Unis, est aujourd’hui responsable de la vinification et des ventes au domaine. Florian, qui a acquis son expérience en Bourgogne et en Nouvelle-Zélande, est maintenant en charge du travail dans les vignobles. Depuis 2015, nous avons développé notre activité au nord de l’appellation Coteaux du Giennois, dans le village de Beaulieu sur Loire.

Et actuellement, ils travaillent en partenariat avec des vignerons talentueux pour développer leur savoir-faire dans des appellations du Centre-Loire qui sont nouvelles pour eux comme Pouilly-Fumé et Menetou-Salon.

Vinorock Triple Box Wit!
Vinorock Triple Box Wit!
Vinorock Triple Box Wit!
Vinorock Triple Box Wit!
Vinorock Triple Box Wit!
Vinorock Triple Box Wit!

Vinorock Triple Box Wit!

€35,00
-Viña Real Blanco Barrel Fermented

-Vesevo Beneventano Falanghina IGT

-Pouilly Fumé
Rode Wijn
Villa Mattoni 2016 – DOCG Chianti
Villa Mattoni 2016 – DOCG Chianti

Villa Mattoni 2016 – DOCG Chianti

€0,00
Trinca Bolotas Red
Trinca Bolotas Red

Trinca Bolotas Red

€50,00

Herdade do Peso is het wijnmerk dat de essentie van de Portugese Alentejo in de diepte doet herleven, naar boven gehaald door de wetenschap, de kennis en de passie van een toegewijd team van gepassioneerde wijnmakers – die deze prachtige rode wijn afleveren.

Zeer heldere rode kleur, grote aromatische intensiteit gedomineerd door componenten van rijp rood en zwart fruit. Bramen, frambozen en rijpe pruimen komen het meest naar voren bij deze zwoele wijn uit de Alentejo. De wijn heeft zachte zuren in de afdronk.

Dankzij het zeer mooie evenwicht tussen tannines, zuren en fruit is dit een zeer veelzijdige wijn die op zichzelf kan worden gedronken, of bij pastagerechten of wit vlees, of bij meer uitgebreide gerechten.

Salmos Dry Red
Salmos Dry Red

Salmos Dry Red

€125,00

Priorat is een kleine enclave met veel zwarte heuvels waar krachtige kwaliteitswijnen worden gemaakt zoals ook deze Salmos van de familie Torres. Tevens is Priorat ook een gekwalificeerde wijnregio net als de Rioja-streek. Salmos betekent Psalm en verwijst naar de monniken die hier druiven plantten. Deze wijn is vol, krachtig, elegant en perfect in harmonie. Je neus wordt verwend door brede tonen van rijp zwart fruit en iets van bloesems. Complexiteit zoals zoete specerijen, vanille, dropjes en laurier maken de geur helemaal compleet. De smaak is onvoorstelbaar goed.

Sappige pruimen en kruiden. Tabak, mineralen en chocolade. Stevig en krachtig. Topper!

Deze wijn vraagt om een krachtig gerecht: rood vlees of een wildgerecht.

VinoRock Triple Rood!
VinoRock Triple Rood!
VinoRock Triple Rood!
VinoRock Triple Rood!
VinoRock Triple Rood!
VinoRock Triple Rood!

VinoRock Triple Rood!

€35,00
-Villa Mattoni 2016 – DOCG Chianti

-Trinca Bolotas Red

-Salmos dry red
Decanter
Riedel Decanter Apple NY VinoRock!
Riedel Decanter Apple NY VinoRock!

Riedel Decanter Apple NY VinoRock!

€30,00
Met zijn kleine voetafdruk, zijn ruime body en dunne hals vertoont de Apple NY karaf een opmerkelijke gelijkenis met het fruit waarnaar hij is genoemd. De karaf is klein genoeg om in een standaard afwasmachine te passen en is even geschikt voor een informele avondmaaltijd als voor een groot formeel diner - ideaal voor elke dag en voor elke gelegenheid.

Deze karaf is ontworpen voor één fles wijn.

Hoe leveren?
Je kan de wijn thuis laten leveren per koerier. Tarief: €10 voor zendingen tot 25kg, €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg, €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg (ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

Zelf ophalen?
Je kan je wijn zelf ophalen te Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Halle). Elke werkdag tussen 10u en 16u. Deze service is gratis

Hoe betalen?
Betalen gebeurt tijdens het uitchecken. Dit kan via Visa, Mastercard of Bancontact. LET OP: Klanten met een BTW nummer, gelieve dit in te vullen VOOR het uitchecken. 

Vragen?
hello@bottleweb.be

Dutch
Dutch