shipping icon

pickup icon

Welkom op onze vernieuwde VinoRock webshop!

Koop hier je favoriete wijn en steun onze geweldige projecten!


Autonoom wonen

Autonoom Wonen creëert niet alleen praktische en materiële mogelijkheden voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die de instelling verlaten en geen beroep kunnen doen op een eigen netwerk. Dit doen wij door hen moreel en maatschappelijk te ondersteunen bij hun integratie in de maatschappij. Onze trajecten verlopen gefaseerd waarbij we de begeleiding systematisch afbouwen en onszelf als begeleider overbodig proberen maken. Autonomie, zelfredzaamheid, eigen kracht en volwaardig burgerschap zijn de pijlers waarop onze werking is gebaseerd.  

Kinderboerderij levenslust

De kinderboerderij Levenslust is in het geheel van het MFC Levenslust VZW een onderdeel van het dagbestedingsproject ‘Joert’. Onze boerderij is gelegen in een oase van rust en groen binnen een domein van vijftien hectare aan de rand van Brussel. De kinderen/ jongeren leren er op een gemoedelijke en speelse manier omgaan met ‘het leven op en rond de boerderij’. Belangrijk is dat dit alles gebeurt op eigen tempo en naar eigen kunnen en gaandeweg leren ze samen met ons een deel van dit boerderijgebeuren op zich te nemen. De zorg voor de dieren is een groot onderdeel van de taken maar even belangrijk is in relatie te gaan met deze dieren. Snoezelen, knuffelen, aaien, kijken naar en heel belangrijk, hun angsten overwinnen voor de dieren, groot en klein. Deze dieren zijn de hoofdrolspelers binnen die boerderij ervaring. We leren hen hoe je het best met ze kunt omgaan, de lichaamstaal van een dier te lezen. Hoe je jezelf gedraagt en ook wel belangrijk, vinden de dieren dit alles wel leuk. Daarnaast ontdekken de kinderen/jongeren ook de cyclus van de seizoenen. Het zaaien en oogsten in de groentetuin en op het veld en het verwerken ervan. In de boomgaard van bloesem tot appel of peer om sap van te persen of ander lekkers mee te maken. Kortom, de kinderen/jongeren worden er constant geprikkeld en uitgedaagd. Het is een fijne ‘rustplek’ waar ze op ontdekking gaan of juist leren dat niet alles perfect moet zijn. Even weg uit de dagelijkse stress en het schoolse gebeuren in het groen en bij de dieren in de geborgen omgeving van de kinderboerderij.

Vinorock selectie

Gruner Veltliner Terrassen
Gruner Veltliner Terrassen

Gruner Veltliner Terrassen

Mooi getypeerde grüner veltliner, van Markus Huber, die tot tweemaal toe tot beste wijnmaker van Oostenrijk werd gekroond. Intense neus van wit steenfruit en fris gepeperd. Complex en lekker sappig met een knappe finale.

Een goede match met forel en zalm of een elegant Aziatisch getint gerecht. Zeer verrassend, zeer lekker!

€10,75
Yalumba Y Series Riesling
Yalumba Y Series Riesling

Yalumba Y Series Riesling

Overheerlijke Riesling van het befaamde Australische wijnhuis Yalumba. De wijn kent aroma's van citroen en grapefruit met hints van lindebloesem en jasmijn. Een frisse, pittige smaak met veel citrus  en een grapefruit gin-achtige afdronk.

Deze Zuid-Australische topper is lekker met kip, gember en champignon knoedels of aubergine met zout en peper.

€11,25
Vinas Argentinas chardonnay
Vinas Argentinas chardonnay

Vinas Argentinas chardonnay

Ah Argentinië! Een lekkere tango op de tonen van ananas, rijpe citroenen en honing. Een mooi uitgebalanceerde, jeugdige wijn. Lichte body met een fruitig, kruidig mondgevoel. Dit Zuid-Amerikaanse wijntje past goed bij wit vlees, risotto met zeevruchten en witte vis.

€6,50

Hoe leveren?
Je kan de wijn thuis laten leveren per koerier. Tarief: €10 voor zendingen tot 25kg, €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg, €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg (ter info: een doos wijn weegt ongeveer 7,5 kg).

Zelf ophalen?
Je kan je wijn zelf ophalen te Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Halle). Elke werkdag tussen 10u en 16u. Deze service is gratis

Hoe betalen?
Betalen gebeurt tijdens het uitchecken. Dit kan via Visa, Mastercard of Bancontact. LET OP: Klanten met een BTW nummer, gelieve dit in te vullen VOOR het uitchecken. 

Vragen?
hello@bottleweb.be