shipping icon

pickup icon

Beste vrienden

Samen met vele anderen engageer ik me voor de actie "Kom op tegen kanker". Dit zal ik doen door 1000 km mee te fietsen in het internationale peloton. Starten doen we in Nancy. De aankomst is voorzien in Mechelen op zondag 12 mei 2024.

Aan de deelname is ook een financiële inspanning verbonden. Elke deelnemer verzamelt 6000 euro om zo het kankeronderzoek te steunen dat een directe meerwaarde heeft op het welzijn van patiënten.

En daar heb ik jullie voor nodig. Wie graag zijn steentje bijdraagt om mij op weg te helpen naar de start van de 1000 kilometer voor "Kom op tegen kanker" kan dit doen door hier een doos heerlijke wijn te bestellen.

Alvast bedankt voor jullie steun en aanmoedigingen! Die geven meteen ook mijn fietsbenen een boost en zo krijg ik extra zin om de komende maanden te trainen voor de 1000 km.

Sportieve groet
Bert

a.jpg__PID:f86536eb-f3bb-4f2f-adb1-ec0c1c2d59fa
aa.jpg__PID:a373263a-d62a-4d7b-98b6-9596ed7a9e0d

De wijnselectie

Masseria Pacioli - verdeca/fiano
Masseria Pacioli - verdeca/fiano

Masseria Pacioli - verdeca/fiano

€65,00

 (Doos van 6 flessen)

De wijnen van Puglia zijn enorm populair. Gewoonweg omdat ze heel lekker en goed gemaakt zijn! Verdeca en Fiano, twee lokale druivensoorten. In de mond heerlijk fris en sappig met een levendige aanzet. Lichtjes geparfumeerd door de Fiano met fijne zuurtjes op de achtergrond. De zon in je glas!

Calalenta - Pecorino
Calalenta - Pecorino

Calalenta - Pecorino

€90,00

 (Doos van 6 flessen)

In het gebied van het Italiaanse Ortona, Abruzzo, is een wijngaard met  de druif Pecorino een vrij zeldzame verschijning, met slechts ongeveer  300 hectare beplant in de regio’s Abruzzo en Le Marche.

De naam ‘Pecorino’ is ontstaan omdat vroeger werd aangenomen dat een  tros Pecorino-druiven dezelfde vorm had als een schaapskop. We  kennen immers allemaal Pecorino schapenkaas.

De wijn:

Strogele kleur met groenige highlights. Aroma’s van wit vruchtvlees,  vooral peren, en balsamico-tonen die de goede kwaliteit van het hout  onthullen.

Perfect bij kreeft, gerookte vis en geroosterde kip.

De levering

Thuislevering gebeuren via Post NL.
Er dient dan rekening gehouden te worden met volgende verzendkosten:

 • €10 voor zendingen tot 25kg
 • €20 voor zendingen tussen 25kg en 50kg
 • €30 voor zendingen zwaarder dan 50kg

(ter info: een doos van 6 flessen wijn weegt ongeveer 5,5 kg).