shipping icon

pickup icon

Welkom op onze vernieuwde VinoRock webshop!

Koop hier je favoriete wijn en steun onze geweldige projecten!


Autonoom wonen

Autonoom Wonen creëert niet alleen praktische en materiële mogelijkheden voor jongeren tussen 18 en 25 jaar die de instelling verlaten en geen beroep kunnen doen op een eigen netwerk. Dit doen wij door hen moreel en maatschappelijk te ondersteunen bij hun integratie in de maatschappij. Onze trajecten verlopen gefaseerd waarbij we de begeleiding systematisch afbouwen en onszelf als begeleider overbodig proberen maken. Autonomie, zelfredzaamheid, eigen kracht en volwaardig burgerschap zijn de pijlers waarop onze werking is gebaseerd.  

Kinderboerderij levenslust

De kinderboerderij Levenslust is in het geheel van het MFC Levenslust VZW een onderdeel van het dagbestedingsproject ‘Joert’. Onze boerderij is gelegen in een oase van rust en groen binnen een domein van vijftien hectare aan de rand van Brussel. De kinderen/ jongeren leren er op een gemoedelijke en speelse manier omgaan met ‘het leven op en rond de boerderij’. Belangrijk is dat dit alles gebeurt op eigen tempo en naar eigen kunnen en gaandeweg leren ze samen met ons een deel van dit boerderijgebeuren op zich te nemen. De zorg voor de dieren is een groot onderdeel van de taken maar even belangrijk is in relatie te gaan met deze dieren. Snoezelen, knuffelen, aaien, kijken naar en heel belangrijk, hun angsten overwinnen voor de dieren, groot en klein. Deze dieren zijn de hoofdrolspelers binnen die boerderij ervaring. We leren hen hoe je het best met ze kunt omgaan, de lichaamstaal van een dier te lezen. Hoe je jezelf gedraagt en ook wel belangrijk, vinden de dieren dit alles wel leuk. Daarnaast ontdekken de kinderen/jongeren ook de cyclus van de seizoenen. Het zaaien en oogsten in de groentetuin en op het veld en het verwerken ervan. In de boomgaard van bloesem tot appel of peer om sap van te persen of ander lekkers mee te maken. Kortom, de kinderen/jongeren worden er constant geprikkeld en uitgedaagd. Het is een fijne ‘rustplek’ waar ze op ontdekking gaan of juist leren dat niet alles perfect moet zijn. Even weg uit de dagelijkse stress en het schoolse gebeuren in het groen en bij de dieren in de geborgen omgeving van de kinderboerderij.

Vinorock selectie

Contarini Valsé Frizzante
Contarini Valsé Frizzante

Contarini Valsé Frizzante

Frisse en fruitige Frizzante met een fijne sprankeling. Met zijn gematigde 10,50% alcohol gehalte en zijn toegankelijke, fruitige karakter is deze Venetiaan een geloofwaardige ambassadeur van "La Dolce Vitas"!
Aroma's van knapperige groene appel. Heerlijk verfrissend aperititief.

€10,00
Mateus Sparkling Rosé Brut
Mateus Sparkling Rosé Brut

Mateus Sparkling Rosé Brut

Vanaf de eerste slok is er geen twijfel mogelijk dat dit een uitstekende mousserende wijn is. Natuurlijk fris, precies wat je nodig hebt om leuke momenten met vrienden, familie en collega's nog meer op te fleuren.
Mateus Sparkling Brut Rosé heeft een mooie, bleekroze kleur, met lichte zalmtinten. De overvloedige bubbels zijn uiterst fijn. Deze heldere Portugese schuimwijn kent florale nuances en aangename aroma's van appels, peren en frambozen en subtiele tonen van geroosterd brood.
Fris, levendig, lekker.
€12,50

Comment recuperer vos vins?
Vous pouvez faire livrer le vin à votre domicile par coursier. Tarif : 10 € pour les envois jusqu'à 25 kg, 20 € pour les envois entre 25 kg et 50 kg, 30 € pour les envois de plus de 50 kg. (Pour votre information : une caisse de vin pèse environ 7,5 kg).

Zelf ophalen?
Je kan je wijn zelf ophalen te Bottlestock, Bergensesteenweg 830, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Halle). Elke werkdag tussen 10u en 16u. Deze service is gratis

Hoe betalen?
Betalen gebeurt tijdens het uitchecken. Dit kan via Visa, Mastercard of Bancontact. LET OP: Klanten met een BTW nummer, gelieve dit in te vullen VOOR het uitchecken. 

Vragen?
hello@bottleweb.be